Volg het laatste nieuws van ZorgSaam Heusden om op de hoogte te blijven van onze activiteiten en andere belangrijk nieuws.

MAAND VAN DE ONTMOETING: KOM ERBIJ

Buurtgenoten dichter bij elkaar brengen: dat is het doel van De maand van de Ontmoeting, van 30 september tot en met 31 oktober. Maar ook besteden we aandacht aan signalering en brengen we eenzaamheid (en de bestrijding daarvan) ter sprake deze maand. Dit gebeurt vanuit de coalitie Kom Erbij Heusden, waar ZorgSaam onderdeel van is.

Artikel in het Brabants Dagblad van 1 okt 2021 over de Aftrap van 'Kom erbij'.

Duoverpakking stroopwafels bij de aftrap van ‘Kom erbij'. Heusden pakt eenzaamheid aan

Kom Erbij in Heusden. Klein gebaar, groot verschil!

Bij ingrijpende gebeurtenissen, zoals een scheiding of verlies van een dierbare, ligt eenzaamheid op de loer

Kom Erbij in Heusden!

Op donderdag 30 september begint landelijk de Week tegen Eenzaamheid.Op de markt in Vlijmen en in de vesting (en 1 oktober in Drunen) trapte wethouder Peter van Steen de Maand van de Ontmoeting af met de start van de campagne ‘Kom Erbij!’.

De straten op!

Dinsdagmiddag zijn we weer te vinden op straat! Dit keer in Elshout

Belastingvragen; Jan en Piet aan het woord!

Stel: je buurman geeft als vrijwilliger advies omtrent belastingvragen. Jij bent net met pensioen, en hebt altijd als belastingadvisieur gewerkt. Dan wil je natuurlijk niet achterblijven! Jan en Piet helpen mensen bij allerlei belastingvragen en vragen over toeslagen in de gemeente Heusden. Vaak zijn het ouderen die graag gebruik maken van hun diensten, maar ook mensen met een lager inkomen.