Volg het laatste nieuws van ZorgSaam Heusden om op de hoogte te blijven van onze activiteiten en andere belangrijk nieuws.

Helpen tijdens corona

Richtlijnen voor onze vrijwilligers en hulpvragers: In de toespraak van zaterdag 18 december kondigde premier Rutte een strenge lockdown aan. Tot minstens 14 januari 2022. Dat heeft natuurlijk ook consequenties voor onze maatjeskoppels. Maar het allerbelangrijkste is toch wel: Nederland gaat op slot, maar ZorgSaam blijft open!

Instructie huisbezoeken

Onze premier gaf in de persconferentie van 18 december aan dat het aantal besmettingen nog steeds schrikbarend stijgt. Daarom gaat Nederland op slot. We gaan naar fase 4 van de routekaart (harde lockdown). Deze fase geldt in ieder geval tot en met 14 januari.   

Instructie vervoersdiensten/ Automaatje

Checklist vervoersdiensten/ AutoMaatje. ZorgSaam heeft een nieuw vervoersprotocol voor in de coronatijd.

Gewijzigde openingstijden tijdens de kerstperiode

In verband met de feestdagen kan ZorgSaam van 27 december t/m 8 januari geen vragen uitzetten. Vanaf 10 januari 2022 nemen we weer vragen in behandeling.  

MAAND VAN DE ONTMOETING: KOM ERBIJ

Buurtgenoten dichter bij elkaar brengen: dat is het doel van De maand van de Ontmoeting, van 30 september tot en met 31 oktober. Maar ook besteden we aandacht aan signalering en brengen we eenzaamheid (en de bestrijding daarvan) ter sprake deze maand. Dit gebeurt vanuit de coalitie Kom Erbij Heusden, waar ZorgSaam onderdeel van is.

Artikel in het Brabants Dagblad van 1 okt 2021 over de Aftrap van 'Kom erbij'.

Duoverpakking stroopwafels bij de aftrap van ‘Kom erbij'. Heusden pakt eenzaamheid aan