Volg het laatste nieuws van ZorgSaam Heusden om op de hoogte te blijven van onze activiteiten en andere belangrijk nieuws.

Herstart van de vervoersdienst

Na een periode van inactiviteit zijn we verheugd dat we vanaf begin juli weer gaan starten met de vervoersdienst

Bijeen bedankt vrijwilligers

Met z'n alle staan we voor een sterke Heusdense samenleving. Of je nu betrokken bent bij buurtbemiddeling, Spel & Boek/ opvoedondersteuning, Zorgsaam, het buurthuis of een van de vele andere projecten.. Samen zijn we BIJEEN. Samen zetten we ons met hart en ziel in voor de mensen om ons heen. BIJEEN telt zo'n 340 vrijwilligers (160 vanuit ZorgSaam). Op dit moment zien we elkaar veel minder, maar we zijn jullie zeker niet vergeten.

ZorgSaam helpt u met uw belastingaangifte

Vanaf 2 juni staan de belastingvrijwilligers van ZorgSaam weer klaar om u te helpen bij het invullen van uw belastingpapieren.

vrijwilligers van ZorgSaam in de 1,5 m samenleving

ZorgSaam volgt de richtlijnen en maatregelen die het RIVM en de rijksoverheid hebben gesteld. Er is onlangs versoepeling van de maatregelen afgekondigd. Wat betreft ZorgSaam in de 1,5m samenleving betekent dit:

Maatregelen tegen het coronavirus

Studente Vera is ZorgSaam voor Vlijmense veteraan

Volgens het RIVM kun je nog gewoon veilig de boodschappen doen, mits je geen klachten hebt. Maar wat als je kwetsbaar bent of niet meer zo mobiel, niet online de boodschappen kunt doen, of de kinderen ver weg wonen?