Heeft u een hulpvraag, maar staat de mogelijkheid niet vermeld bij onze genoemde diensten? Grote kans dat WeHelpen u op weg kan helpen! WeHelpen is een digitale, sociale marktplaats waarop inwoners van gemeente Heusden hulp kunnen aanbieden én hulp kunnen vragen. Van een (eenmalige) hulp in het huishouden tot ondersteuning op het gebied van kleine klusjes: WeHelpen is er voor iedereen die hulp nodig heeft of graag wil aanbieden. U vindt WeHelpen op www.wehelpen.nl/heusden

Wanneer u liever niet digitaal op zoek wil naar een helpende hand, kunt u naar de WeHelpen Ontmoetingsplek komen. Hier kunt u uw hulpvrager of – aanbieder direct ontmoeten. Zo weet u gelijk of jullie bij elkaar passen. Heeft u nog vragen over WeHelpen? Kom dan naar het inloopspreekuur iedere dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur in de bibliotheek in Drunen.

Door een ongelukkige val brak ik mijn been. Ik ben toen via wehelpen.nl in contact gekomen met een buurtgenoot die tijdelijk twee keer per dag mijn hond uitliet.”

 

Meer informatie of direct aanvragen

Wilt u gebruikmaken van een boodschappenmaatje, klussendienst, een netwerkmaatje of één van de andere mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch (0416-373670) of via het contactformulier op deze website.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur. Daarnaast is er iedere dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur een inloopspreekuur in de bibliotheek van Drunen. Hier kunt u terecht met al uw vragen.  In verband met COVID-19 is er tijdelijk geen spreekuur in de bibliotheek van Drunen.